Vælg Lyserød, og hjælp os i kampen mod kræft!

Nu kan du handle varer fra vores Lyserøde sortiment

Det er svært at lade være med at smile, når man møder Malin, for hun har en smittende positiv attitude.

Hvis det ikke var for hendes totale mangel på hår (hun erkender, at hun i den seneste tid ofte har følt en vis hår-misundelse), er der intet, der tyder på, at der er noget, der ikke er, som det skal være. Men i sommers sluttede hendes brystkræftbehandling og hun er i dag en stolt overlever af brystkræft.

For seks måneder siden troede hendes læger ikke, at hun ville være frisk og rask nok til et krævende fuldtidsjob nu, men som hun selv siger: ”Jeg besluttede mig for at gøre alt i min magt for at holde mig i så god form som muligt og længtes efter den ærefulde udfordring, det er, at være administrerende direktør for Cliniclands!”

Hun har altid holdt af udfordringer, og denne seneste har lært hende at tro endnu stærkere end før på styrken i et godt team og på hendes egen evne til at håndtere vanskeligheder. Hendes udholdenhed, styrke og empati inspirerer dem, hun har omkring sig – og forhåbentlig vil det også inspirere dig til at tilslutte dig kampen mod brystkræft og alle andre kræftformer nu i oktober.

Vi är Cancerfondens Rosa Företagsvän 2020
Practice Pink - Henry Schein

#HSPracticePink

Clinclands støtter Cancerfonden, som herefter finansierer kræftforskning, spreder viden om kræft og arbejder for at påvirke beslutningstagere inden for kræftområdet. Derfor opfordrer vi dig til at vælge lyserødt og dele din egen historie under #HSPracticePink

Nu kan du handle varer fra vores Lyserøde sortiment
close

Nyt produkt hos Cliniclands

Vi arbejder målrettet på, at have de rette produkter på lager til din klinik. Derfor ønsker vi, at I de nedenstående felter noterer hvilket produktet I ikke kan finde eller mangler – så vender vi tilbage snarest muligt med en eventuel løsning.

close